Meddelelser

Rådet kan udtale sig om finansielle risici med forskellig styrke i form af observationer, advarsler og henstillinger. Derudover orienterer Rådet løbende om sit arbejde gennem bl.a. pressemeddelelser.

Pressemeddelelser

Efter hvert møde sender Rådet en pressemeddelelse, der sammenfatter Rådets risikovurdering og opsummerer centrale drøftelser.

Observationer

En observation indebærer, at der efter Rådets opfattelse vurderes at være en risiko for opbygningen af systemiske finansielle risici, som bør følges nøjere. 

Advarsler

En advarsel indebærer, at der efter Rådets opfattelse er klare tegn på opbygning af finansielle risici, der bør overvejes imødegået. Advarsler skal adresseres ved, at modtageren redegør for, om den giver anledning til at foretage yderligere.

Henstillinger

Henstillinger indeholder forslag til håndtering af systemiske finansielle risici. Henstillinger skal gennemføres, eller modtageren skal forklare, hvorfor initiativet i givet fald ikke gennemføres.

Alle meddelelser

Pressemeddelelser

Observationer

Advarsler

Henstillinger

Abonner på nyheder

Ja tak. Jeg vil gerne modtage nyheder fra Det Systemiske Risikoråd pr. e-mail.

Vores persondatapolitik forklarer, hvordan vi bruger dine personoplysninger. Du kan til enhver tid framelde dig nyheder fra Det Systemiske Risikoråd ved at trykke på "Unsubscribe"-linket i bunden af vores nyhedsmails.

Nyhedsbrevsliste: *

Felter med (*) skal udfyldes